1 / 2021

Ensimmäinen blogiteksti.

onnea_850x433.jpg

Juhuu.

Nyt toukokuussa tulee täyteen 10 vuotta siitä, kun perustin ihka ensimmäisen blogini. Ensin minulla oli kierrätysaiheinen blogi, jota pidin 4 vuotta ja sitten perustin neuleblogin, johon olen kirjoitellut nyt jo kuuden vuoden ajan. Se olisi siis kymppisynttäreitten ja uudistumisen aika :)

Ajattelinkin laajentaa nyt hiukan blogini sisältöä uuteen suuntaan ja ruveta kirjoittelemaan ihan uuteen blogiin aina silloin tällöin lyhyitä juttuja. Tarinoita neulomisesta ja kaikesta mikä jotenkin liittyy siihen, koska kaikenhan voi liittää neulomiseen aina jotenkin. Eiks jeh.

Aiheet näihin juttuihin tulen ottamaan sieltä ja täältä. Ne saattavat perustua tosielämään tai sitten eivät. Saat ihan itse päättää mihin näissä jutuissa uskot. Tarinoissa tulee esiintymään pääasiassa Juulia, joka on keksitty hahmo. Hän tosin muistuttaa jostain syystä vähän minua (?)

Hän on neulomiseen hurahtanut keski-ikäinen nainen, joka kärsii samaan aikaan niin menopaussista kuin viidenkympin villityksestäkin. Hän on ymmärtänyt vasta äskettäin olevansa ihan tavallinen kuolevainen, kuten me kaikki muutkin ja haluaa ottaa elämästään kaiken irti, ennen kuin on liian myöhäistä.

Siksi hän onkin päättänyt, että hän rupeaa suunnittelemaan villasukkia ja haluaa jakaa näitä ideoita myös muille. Ihan tuulesta temmattuja Juulian taidot eivät ole, hän on neulonut jo 35 vuoden ajan.  Hän on myös aika rohkea täti kokeilemaan kaikkea uutta. Hänen mottonsa onkin: ”Melkein kaikkea pitää kokeilla ainakin kerran”.

Siksi hänen kaikkia aivoituksiaan ei aina ihan ymmärretä, mutta hän uskoo itse olevansa vain hiukan aikaansa edellä. Joskus Juulian suunnittelemat neuleet lyövätkin tulta alleen ja ne onnistuvat paremmin kuin hyvin ja joskus taas, huokaus, niistä ei tule yhtään mitään. Juulia ei ole kuitenkaan luovuttajatyyppi.

Tämän blogin on tarkoitus olla eräänlainen hyvän mielen blogi. Tarinat vaihtelevat blogissa hauskoista jutuista syvällisiin ja jopa surullisiin juttuihin, riippuen ihan siitä, millaista tekstiä kirjoittajalta milloinkin syntyy. Ammattikirjoittaja en kuitenkaan ole.  

Tervetuloa seuraamaan siis Juulian elämää ja muitakin juttuja, joita tänne uuteen blogiin nyt tulee laitettua. Toivon kovasti, että viihdyt juttujeni parissa :) 

myssy ja tupsu*