3 / 2021

Höpöhöpö vappujuttu.

No se on Pertsa tässä terve.

Ajattelin esittäytyä teille nyt, kun etsin itselleni vappuheilaa. Olen siis ihan tavallinen Pertsa perussukka, joka viettää ihan tavallista perussukan peruselämää. Olen jo puolivuotias, mutta silti vielä elämäni vedossa oleva ryhdikäs alfa sukka ja olen tietysti pariton.

Asun tällä hetkellä Isäntäni sukkalaatikossa ja minulla on siellä kiva yksiö tennissukkien naapurissa. He ovat tosi mukavaa porukkaa, mutta jos näin meidän kesken sanon, niin siinä kämpässä vaihtuu asukkaat aika tiuhaan tahtiin. Aina kun kurkkaan laatikostani ulos, niin johan siellä on joku uusi pariton tennissukka pyörimässä laatikkoni juurella.

Kun olin nuorempi ja asuin vielä entisen emäntäni käsityökorissa, harrastin aktiivisesti liikuntaa. Minusta olikin hauska roikkua emäntäni käsissä, pyöriä siinä ympäri ja odottaa tiputtaako emäntä minusta silmukoita vaiko ei. Se olikin aikamoinen extreme laji. Enää en uskaltaisi sitä harrastaa, sillä jos silmukkani tippuisivat, minusta tulisi purkukamaa.

Muistutan luonteeltani paljon toisia perusvillasukkia, mutta niin kai se on, että perussukka ei kauas lankakorista putoa. Olenkin varsin seurallinen sukka ja sen vuoksi tämä parittomuus onkin ollut minulle suuri ongelma. Isäntäni ei käytä minua, vaikka minut onkin tehty varsin kestävästä langasta.

Olen myös varsin sukkarakas persoona, vaikka omia pikku sukkasia minulla ei vielä olekaan. Toivon kuitenkin saavani niitä vielä joskus, ehkäpä juuri sinun kanssasi. Jos sinulla kuitenkin on jo pikku sukkia, niin sekään ei haittaa, uskon että minusta tulisi hyvä bonussukka. 

Etsinkin nyt itselleni vappuheilaa!

Minua kiinnostavat erityisesti kirjoneulesukat, sillä ne ovat luonteeltaan lämpimiä ja ovat muutenkin varsin värikkäitä persoonia. Meillä voisikin olla paljon yhteistä, vaikka toinen onkin raidallinen perussukka ja toinen on kirjoneulesukka.

Minusta olisikin mukava vanheta kanssasi yhdessä sukkalaatikossa, mutta muovikorikin on ihan ookoo, kunhan se on ilmastoitu. Voisimme viettää siellä rauhallisia eläkepäiviä, kunnes reikiinnymme tai kunnes joku keksii purkaa meidät pois.

Pus pus sulle, ystävällisesti Pertsa

ja p.s. Hauskaa vappua!

myssy ja tupsu*